Deja Vu Fesztivál / Deja Vu Aréna / Deja Vu Rádió

Sajtóakkreditáció

Szeretettel várjuk a sajtó képviselőit a Deja Vu Fesztiválra, azonban a sikeres akkreditáció előregisztrációhoz kötött. A rendezvényre kizárólag csak előzetes, idei megjelenés alapján, a megjelenések mértéke és értéke szerint tudunk sajtósokat akkreditálni.

Egy sajtóorgánumtól maximum 2 fő (fotós/videós, újságíró) akkreditálására van lehetőség. Ugyanazon személy csak egy szerkesztőség nevében akkreditálhat. Az akkreditált újságíróknak bérletet/jegyet biztosítunk, amely az eddigi évekhez hasonlóan a bejáratnál vehető át a „Tiszteletjegy, sajtó, VIP” feliratú faháznál. A sajtóakkreditáció 2023. május 21-én, éjfélkor LEZÁRULT. Határidőn túl nem áll módunkban akkreditációt elfogadni. Az akkreditált személyek neve nem módosítható, nem cserélhető.

Az akkreditáció leadása nem jár automatikus elfogadással, a fesztivál szervezői az akkreditáció elutasítását nem kötelesek indokolni. A korábbi Deja Vu Fesztiválok valamelyikén már akkreidtált médiumok, amennyiben nem tudják igazolni az adott évben történt Deja Vu Fesztiválos tevékenységüket, idén nem jogosultak akkreditációra. A döntésről emailben küldünk értesítést a kapcsolattartó személynél megadott email címre május 29. éjfélig.