Vár téged is a megújult Szeged Pláza!

Vár téged is a megújult Szeged Pláza!

A fesztivál előtt és után is vár titeket a Szeged Pláza,? ha kikapcsolódni vágytok, vagy épp beszereznétek a tökéletes szettet? az év időutazására! Felfrissülhettek, vagy akár elővételes bérleteteiteket, vagy a napijegyek egyikét is beszerezhetitek itt, hogy együtt legyünk újra 18-ak! ?

További hírek

Újabb neveket jelentett be a DEJA VU FESZTIVÁL!
Újabb neveket jelentett be a DEJA VU FESZTIVÁL!

Újabb világsztárokkal bővült a 2023-as DEJA VU FESZTIVÁL már eddig is illusztris névsora! A 2023. június 1-2-3.-ai dátumon megrendezendő fesztiválon olyan világsztárokat jelentettek már be, mint a 80-as, 90-es évek legsikeresebb zenekarának számító Modern Talking szívtipró frontembere Thomas Anders, a 90-es és 2000-es évek közkedvelt fiúcsapata, a BLUE, a dán világsztár dobos páros a SAFRI DUO, a slágergyáros énekesnő INNA, vagy a 90-es évek klubhimnuszainak királya DJ SASH! Ehhez a névsorhoz most újabb 4 nemzetközi sztár csatlakozik!

Thomas Anders is jön a 2023-as Deja Vu-re!
Thomas Anders is jön a 2023-as Deja Vu-re!

A jövő nyáron immár 10 éves DEJA VU FESZTIVÁL minden eddiginél színesebb line upal készül a jubileumi alkalomra! A 2023. június 1-2-3-ai dátumon megrendezésre kerülő rendezvényen már biztosan fellépnek olyan világsztárok a 90—es és 2000-es évekből, mint a Blue, Inna, a Safri Duo és DJ Sash!

Időutazással indul a 2023-as fesztiválnyár
Időutazással indul a 2023-as fesztiválnyár

Megjött a hír: 2023-as fesztiválszezon június elején kezdődik, méghozzá hagyományosan az ország legnagyobb retro bulifolyamával, a szegedi DÉJÀ VU fesztivállal, június 1-3-között, az újszegedi partfürdőn. A 80-as, 90-es és korai 2000-es évek bulihangulatát felidéző időutazás első nevei is megérkeztek: jön örökzöld slágereivel az angol fiúbanda, a Blue, a 2009-es MTV Music Awardson nagyot arató énekesnő, Inna, a “Bongo Song”-gal kedvenccé vált Safri Duo valamint itt lesz Németország egyik legsikeresebb DJ/Producer csapatának DJ produkciója, DJ SASH!.