Thomas Anders is jön a 2023-as Deja Vu-re!

Thomas Anders is jön a 2023-as Deja Vu-re!

Ehhez az illusztris névsorhoz csatlakozott a 80-as és 90-es évek legnagyobb szenzációjának számító eurodance csapat a Modern Talking egykori frontembere THOMAS ANDERS! A ma is aktív zenész-énekes, akinek olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a ’Cheri, Cheri Lady’, a ’Brother Louie’, vagy épp a ’You’re my heart, you’re my soul’, több mint 81 országban volt listavezető, és több mint 125 millió lemezt adott el világszerte! A helyszín idén is az Újszegedi Partfürdő és kemping lesz, ahol 3 napon át tart majd a buli, délutántól egészen hajnalig! Bérleteket a jövő évi fesztiválra, most még az idei fesztivál árán lehet beszerezni a www.dejavufesztival.hu oldalon! Tehát jövőre is vár mindenkit Magyarország legnagyobb retrofesztiválja 3 napon át az Újszegedi Partfürdőn, június 1-től 3-ig, a 90-es és 2000-es évek legnagyobb sztárjaival a 10-ik Jubileumi Deja Vu Fesztiválon.

További hírek

Újabb neveket jelentett be a DEJA VU FESZTIVÁL!
Újabb neveket jelentett be a DEJA VU FESZTIVÁL!

Újabb világsztárokkal bővült a 2023-as DEJA VU FESZTIVÁL már eddig is illusztris névsora! A 2023. június 1-2-3.-ai dátumon megrendezendő fesztiválon olyan világsztárokat jelentettek már be, mint a 80-as, 90-es évek legsikeresebb zenekarának számító Modern Talking szívtipró frontembere Thomas Anders, a 90-es és 2000-es évek közkedvelt fiúcsapata, a BLUE, a dán világsztár dobos páros a SAFRI DUO, a slágergyáros énekesnő INNA, vagy a 90-es évek klubhimnuszainak királya DJ SASH! Ehhez a névsorhoz most újabb 4 nemzetközi sztár csatlakozik!

Időutazással indul a 2023-as fesztiválnyár
Időutazással indul a 2023-as fesztiválnyár

Megjött a hír: 2023-as fesztiválszezon június elején kezdődik, méghozzá hagyományosan az ország legnagyobb retro bulifolyamával, a szegedi DÉJÀ VU fesztivállal, június 1-3-között, az újszegedi partfürdőn. A 80-as, 90-es és korai 2000-es évek bulihangulatát felidéző időutazás első nevei is megérkeztek: jön örökzöld slágereivel az angol fiúbanda, a Blue, a 2009-es MTV Music Awardson nagyot arató énekesnő, Inna, a “Bongo Song”-gal kedvenccé vált Safri Duo valamint itt lesz Németország egyik legsikeresebb DJ/Producer csapatának DJ produkciója, DJ SASH!.

Vár téged is a megújult Szeged Pláza!
Vár téged is a megújult Szeged Pláza!

A fesztivál előtt és után is vár titeket a Szeged Pláza,? ha kikapcsolódni vágytok, vagy épp beszereznétek a tökéletes szettet? az év időutazására! Felfrissülhettek, vagy akár elővételes bérleteteiteket, vagy a napijegyek egyikét is beszerezhetitek itt, hogy együtt legyünk újra 18-ak! ?