Újabb neveket jelentett be a DEJA VU FESZTIVÁL!

Újabb neveket jelentett be a DEJA VU FESZTIVÁL!

Az Újszegedi Partfürdőn idén nyáron újra érkezik az olasz csapat, akiknek slágerét a ’Blue’-t legutóbb a világ első számú lemezlovasa David Guetta gondolta újra! 4 év után köszönthetjük újra az EIFFEL 65-ot!

A 90-es években újra kitört a szamba láz, és mindenki a brazil karneválokról álmodozott köszönhetően a SAMBA DE JANIERO című dalnak! Idén nyáron élőben is bulizhatunk rá a BELLINI-vel!

Ki tudná elfelejteni, ahogy a 2000-es évek elején az indiai kultúra keveredett a Knight Rider dallamaival! 2023-ban először köszönthetjük a Deja Vu színpadán PANJABI MC-t!

Bár tavaly mind a fesztivál, mind az énekesnő nagyon készült egy igazi nagy bulira, de sajnos a román világsztár annyira beteg lett a fellépése előtt, hogy kénytelen volt a hotelszobájából üzenni a rajongóknak. Idén semmi nem állhat az útjába, hogy felrobbantsa a DEJA VU Fesztivált ALEXANDRA STAN!

„Minden eddiginél látványosabb és nagyobb show-ra készülünk, és erre garancia az a 9 világsztár is, akik már biztos velünk buliznak a 10-ik jubileumi DEJA VU Fesztiválon!” – mondta el Kovács Ádám, a fesztivál igazgatója!

A helyszín idén is az Újszegedi Partfürdő és kemping lesz, ahol 3 napon át több helyszínen tart majd a buli, délutántól egészen hajnalig!

A világsztárok mellett olyan ikonikus hazai előadók és a szegedi éjszaka legendás alakjai is tiszteletüket teszik majd, akiket hamarosan egy újabb bejelentés keretein belül mutatnak majd be a fesztivál szervezői!

A mostani bejelentéssel egyidőben elindul a valentín napi páros bérlet akció is, amely keretein belül most 19.990 Ft/darab áron vásárolhatnak páros bérletet az érdeklődők 24.990 Ft helyett a www.dejavufesztival.hu oldalon.

Tehát idén is vár mindenkit az Újszegedi Partfürdőn a 10-ik Jubileumi DEJA VU FESZTIVÁL június 1-től 3-ig az ország legnagyobb időutazására!

További hírek

Thomas Anders is jön a 2023-as Deja Vu-re!
Thomas Anders is jön a 2023-as Deja Vu-re!

A jövő nyáron immár 10 éves DEJA VU FESZTIVÁL minden eddiginél színesebb line upal készül a jubileumi alkalomra! A 2023. június 1-2-3-ai dátumon megrendezésre kerülő rendezvényen már biztosan fellépnek olyan világsztárok a 90—es és 2000-es évekből, mint a Blue, Inna, a Safri Duo és DJ Sash!

Időutazással indul a 2023-as fesztiválnyár
Időutazással indul a 2023-as fesztiválnyár

Megjött a hír: 2023-as fesztiválszezon június elején kezdődik, méghozzá hagyományosan az ország legnagyobb retro bulifolyamával, a szegedi DÉJÀ VU fesztivállal, június 1-3-között, az újszegedi partfürdőn. A 80-as, 90-es és korai 2000-es évek bulihangulatát felidéző időutazás első nevei is megérkeztek: jön örökzöld slágereivel az angol fiúbanda, a Blue, a 2009-es MTV Music Awardson nagyot arató énekesnő, Inna, a “Bongo Song”-gal kedvenccé vált Safri Duo valamint itt lesz Németország egyik legsikeresebb DJ/Producer csapatának DJ produkciója, DJ SASH!.

Vár téged is a megújult Szeged Pláza!
Vár téged is a megújult Szeged Pláza!

A fesztivál előtt és után is vár titeket a Szeged Pláza,? ha kikapcsolódni vágytok, vagy épp beszereznétek a tökéletes szettet? az év időutazására! Felfrissülhettek, vagy akár elővételes bérleteteiteket, vagy a napijegyek egyikét is beszerezhetitek itt, hogy együtt legyünk újra 18-ak! ?