1Hol található a Deja Vu Fesztivál és hogy jutok el oda?
A Deja Vu Fesztivál Szegeden az Újszegedi Partfürdőn (6726 Szeged, Közép Kikötő sor 1.) található, amit megközelíthetsz autóval (parkolni legkönnyebben a Torontál téren tudtok), a belvárosból busszal (32, 60, 60Y, 67, 67Y, 70, 71, 71A, 72, 72A) és trolibusszal (5, 6), illetve taxival, vagy gyalog a belvárosból a belvárosi hídon át.
2Vásárolható-e a helyszínen belépőjegy?
A helyszínen korlátozott számban elérhetőek még belépők, ezekről részletes tájékoztatást a jegyek menüpont alatt, illetve a híreknél és közösségi média oldalainkon találtok!
3Van-e belépési korhatár a Deja Vu Fesztiválon?
A Deja Vu Fesztiválon nincsen alsó korhatár, és a 11. életévüket be nem töltött gyermekek ingyen látogathatják azt. Minden 14-ik életévét be nem töltött gyermekek csak nagykorú, 18-ik életévét betöltött cselekvőképes felnőttel látogathatják a rendezvényt!
4Gyerekeknek kell-e jegyet venni?
11 éves kor alatt a fesztivál ingyenes, 14-ik életévüket be nem töltött gyermekek részére, akik már betöltötték a 11 éves kort gyermekjegy megváltása szükséges!
5Ha mégsem tudok elmenni a fesztiválra, átadhatom e a jegyem másnak?
A már megvásárolt belépődet és a hozzátartozó kiegészítőket biztonságosan és egyszerűen tovább tudod adni a Ticketswap rendszerén keresztül (www.ticketswap.hu).
6Mikor válthatom be a belépőmet karszalagra?
Az előre megvásárolt bérletek és bérlet VIP upgrade opciók 2024. június 4-én és 5-én 12 és 20 óra között válthatók be karszalagra a fesztivál bejáratnál. A napijegyek csak az érvényességi napokon cserélhetők be karszalagra. A pénztár és karszalagbeváltás nyitvatartása a fesztivál ideje alatt: csütörtök, péntek, szombat 14:00-05:00
7Milyen szolgáltatásokat tartalmaz a VIP jegy/bérlet?
A VIP kiegészítő bérlet vagy jegy jogosít a VIP területre való belépésre, ahol külön italpult, vip lounge rész, a nagyszínpadra tökéletes rálátást biztosító vip terasz vár. Ezen felül külön a VIP vendégeknek történő gyorsító sávon tudsz belépni a fesztivál területére, és belépőd mellé egy egyedi passtartó és pass is jár!
8Hogyan tudok fizetni a helyszínen?
A bejáratnál, ha esetleg a helyszínen váltanál jegyet tudsz fizetni bármilyen típusú bankkártyával, készpénzzel vagy akár SZÉP kártyával is! A fesztivál területén festipay rendszer működik, ezért a fesztivál készpénzmentes. Fizetni bankkártyával, fizetésre alkalmas mobillal (google pay, apple pay), vagy a festipay felöltőpontján kiváltott festipay kártyával tudsz!
9Fizethetek-e SZÉP kártyával?
Szép kártyával a helyszínen a bejáratnál tudsz!
10Van-e lehetőség a megvásárolt jegy visszaváltására?
Amennyiben a rendezvény megtartásra kerül a már megvásárolt jegyeket nem áll módunkban visszaváltani. Ha az esemény valamilyen oknál fogva mégis elmaradna a jegyek visszaváltásnak részleteiről bővebben tudtok tájékozódni az ÁSZF 6/3. pontjánál.
11Készíthetek-e képeket/videókat a Deja Vu-n?
A Deja Vu Fesztiválon mobiltelefonoddal, amatőr fényképeződdel természetesen készíthetsz fotókat, videókat, viszont profi kamerádat, fényképezőgépedet csak előzetes engedély kiadása után használhatod, erről bővebben az info@dejavufesztival.hu email címen tudsz érdeklődni!
12Van-e elsősegélynyújtó hely a fesztiválon?
A fesztivál területén szakképzett egészségügyi személyzet és akár mentőautó is a rendelkezésedre áll, amennyiben ez szükséges. Ennek pontos helyét, megtaláljátok a fesztivál térképén, de a helyszínen szolgálatot teljesítő biztonságért felelős kollégáink is segítenek nektek.
13Mit kell tudni a RePohárról?
Ahogy több más rendezvényen is, így a Deja Vu Fesztiválon is Repohár rendszer működik. Ennek lényege, hogy a poharat egyszeri díj ellenében meg tudod vásárolni bármelyik a fesztivál területén működő vendéglátó egységnél, amit aztán minden egyes újabb italrendelésnél kollégáink tisztára cserélnek.
14Behozhatom-e a tavalyi/előző évi RePoharat?
15Bevihető-e kisállat a rendezvényre?
Bár mi is szeretjük saját házi kedvenceinket, de azt gondoljuk egy ekkora tömeggel járó rendezvény és egy számukra igen nagy zajjal járó fesztivál nem nekik való, így arra kérünk hogy házi kedvenceiteket a fesztivál ideje alatt ne hozzátok magatokkal!
16Mi van ha elveszítek vagy épp megtalálok valamit?
A talált tárgyakat kérjük a bejáratnál adjátok le kollégáinknak, és itt is tudtok érdeklődni az esetlegesen elveszett tárgyak után!
17Kihez fordulhatok probléma esetén segítségért a helyszínen?
A rendezvényen folyamatosan járőröznek a rendezvény biztosításáért felelős kollégák, problémáitokkal őket is kereshetitek, illetve a fesztivál bejáratánál dolgozó munkatársainkat is!
18Van-e lehetőség a sátrazásra?
A fesztivál területén nem tudtok sátrazni, a fesztivál területe mellett a Szegedi Partfürdő és kempingnél erre viszont találhattok lehetőséget. Bővebb info: https://szegedkemping.hu/