fbpx
Csalók próbálják átverni a rajongóikat!

Csalók próbálják átverni a rajongóikat!

FIGYELEM! – Fake közösségi oldalak és csalók próbálják átverni a Deja Vu Fesztivál rajongóit!

Az elmúlt hetekben a közösségi platformokon egyre több a fake profil és a kamu esemény jelenik meg az ország legnagyobb rendezvényeinek nevében. Ezen csalók áldozata lett az Magyarország egyetlen 3 napos retró fesztiválja a Deja Vu Fesztivál is. A létrehozott valamennyi kamu eseményektől és az ott leírtaktól a fesztivál szervezői teljes egészében elhatárolódik.

„Kérünk mindenkit, hogy legyen kellően körültekintő és óvatos! A Deja Vu Fesztivál kizárólag saját hivatalos Facebook oldalán kommunikál. Hamarosan érkeznek is az első információk, hiszen a pandémiás helyzet ellenére sem állt le a szervezés, optimistán tekintünk előre és bízunk benne, hogy 2021-ben is mi tudjuk majd nyitni a fesztiválszezont Dél-Magyarországon!” Ehhez viszont fesztiválozók felelőségtudatára is szükség van: regisztráljon az oltásra aki csak teheti.”

Reméljük, hogy a nyári időszakban már visszakaphatjuk a korábban megszokott életünket. Addig is arra kérünk mindenkit, vigyázzon magára és társaira.

További hírek

Közzétették a fesztivál teljes programját
Közzétették a fesztivál teljes programját

Nagy bejelentés a DejaVu Fesztivál szervezőitől. A mai naptól elérhetőek a Earlybird napijegyek is!

Lesz idén is Deja Vu Fesztivál
Lesz idén is Deja Vu Fesztivál

BRÉKING: Lesz idén Deja Vu Fesztivál! Új dátum 2021. augusztus 05-06-07. Új dátummal, de megszokott módon a Deja Vu fesztivál nyitja a  fesztiválszezont!