Deja Vu Fesztivál / Deja Vu Aréna / Deja Vu Rádió

Deja Vu Aréna Házirend

Házirend
A programváltozás jogát fenntartjuk.
A rendezvényt mindenki csak saját felelősségére látogathatja.
A belépőn és az eseményben feltüntetett időpontok tájékoztató jellegűek, a koncertek és programok kezdési időpontja és időtartama a meghirdetetthez képest változhat.
Jogunkban áll a különböző programokra egymástól eltérő összegű belépőt értékesíteni. Bizonyos helyszíneket zárva tartani, zártkörű rendezvény esetén korlátozni a belépés lehetőségét.
A belépő, amennyiben a teljes programra szól, nyitástól kapuzárásig biztosítja a bent tartózkodást.
A belépőjegy megvásárlása kizárólag egyszeri belépésre jogosít fel.
Kizárólag azokért a belépőkért tudunk felelősséget vállalni, amelyek hivatalos jegyértékesítő rendszerünkön, jegyértékesítő partnereinknél, vagy promóter hálózatunkon keresztül lett vásárolva. Harmadik féltől vásárolt belépőért nem áll módunkban garanciát vállalni.
Amennyiben a rendezvény megtartásra kerül vagy rajtunk kívül eső okok miatt – lásd vis major helyzet – elmarad vagy csak részben valósítható meg a program, abban az esetben nem áll módunkban visszatéríteni a belépő árát.
A területre való belépéssel a Vendég elfogadja, hogy a rendezvényen készülhet róla hang-, és/vagy képfelvétel, melyet később teljes jogkörrel felhasználhatunk, publikálhatunk, de nem nevesíthetünk. A vendég részére ezért semmilyen ellenszolgáltatást nem kell biztosítanunk, az anyag felhasználása nem engedélyköteles számunkra. Korlátlanul megjeleníthetjük és átruházhatjuk promóciók kapcsán. Amennyiben a vendég közszereplőnek minősül, abban az esetben is beleegyezése nélkül jeleníthetjük meg és használhatjuk fel a rendezvényen készült hang-, és képanyagokat.
A belépő megvásárlásával a házirend automatikusan elfogadásra kerül.

A rendezvényre tilos behozni ételt, italt, mások testiépségét veszélyeztető tárgyat, szúró, vágó eszközt!
A rendezvényt 16. életévüket betöltött személyek látogathatják. 16 év alatti kiskorúak a rendezvényt csak 18 év feletti felnőtt kísérő társaságában vehetik igénybe. A 18. évét betöltött nagykorú kísérő mindennemű felelősséget vállal az általa képviselt kiskorú 16. életévét be nem töltött személy iránt!